Voorwaarden en toelichting voor huurders

Toegang/magneetkaarten

U verkrijgt toegang met behulp van een genummerde magneetkaart. De kaarten werken alleen in een bepaald tijdblok. Indien u bijvoorbeeld een baan heeft gehuurd op maandag is de kaart op andere dagen niet te gebruiken.

Het openingssysteem kan vastleggen door welke kaart er op een bepaalde tijd is geopend. Dit heeft tot gevolg dat in geval van misbruik te achterhalen is welke magneetkaart bij dit misbruik betrokken is geweest. U bent zelf aansprakelijk voor het juiste en correcte gebruik van de toegangsmogelijkheden en het gebruik van de baan en andere faciliteiten, ook indien u de kaart uitleent of aan anderen ter beschikking stelt.

Eventueel verlies van de kaart dient u direct aan ons te melden, zodat de betreffende kaart kan worden "uitgeprogrammeerd".

De buitenste schuifdeur is tijdens de winter niet op slot. Deze deur is eenvoudig open te schuiven. U wordt verzocht bij binnenkomst en bij vertrek deze deur goed achter u te sluiten.

De binnenste tussendeur is te openen door uw magneetkaart door de kaartlezer (zwarte band in de lezer en in de richting van de pijl) te halen. Ook deze deur dient bij binnenkomst en vertrek weer goed gesloten te worden.

Voor het verlaten van de tennishal heeft u de magneetkaart niet nodig.

Baanverlichting

De verlichting gaat automatisch aan en uit. Dit proces wordt gestuurd middels een schakelklok. De verlichting gaat uit in fasen, zodat u nog gelegenheid krijgt om ballen te verzamelen e.d. Een noodverlichting blijft altijd branden.

Kleedruimtes e.d.

De kleed- en doucheruimtes en de toiletten zijn te bereiken door de deur achter het gordijn tussen de banen 1 en 2.

Net tussen de banen 1 en 2

Er hangt een net tussen de banen 1 en 2. Dit net dient gesloten te blijven en kan ook niet geopend worden.

Roken en consumpties

Het is niet toegestaan om in de hal te roken of consumpties te gebruiken.

Gebruik/misbruik

Gezien de indeling en de aard van de vloerbedekking van de hal kan en mag de hal uitsluitend en alleen voor normaal tennisspel gebruikt worden. Ander gebruik, zoals rolstoeltennis, het gebruik van skeelers en/of in-line-skates, e.d. is absoluut niet toegestaan. Huurders zullen worden aangesproken in verband met eventuele schade door misbruik of onjuist gebruik.

Problemen

Indien u problemen ontmoet of indien u tijdens het gebruik van de accommodatie onregelmatigheden signaleert wordt u verzocht eerst contact op te nemen met de beheerder Sandor Wagner (bij voorkeur per e-mail - zie de contactpagina of anders telefoon 06-2474 6985) of - als de beheerder niet bereikbaar mocht zijn - met Henk Gouma (bij voorkeur per e-mail - zie de contactpagina of anders per telefoon 020-699 2198).

Annulering

De kosten van annulering bedragen:


Disclaimer - Privacyreglement - Sitemap

© 2012 - 2021 - Stichting Strandvliet

Naar boven