Coronamaatregelen

19 september 2020

De coronamaatregelen voor de tennishal zijn het gevolg van de Nederlandse maatregelen tegen het coronavirus en het Coronavirus COVID-19 van het RIVM, verder uitgewerkt in het Algemeen protocol verantwoord sporten van het NOC-NSF, en aangevuld met Aanvullende richtlijnen tennis en padel van de KNLTB.

Wij verwachten dat een ieder zich op de hoogte stelt van onderstaande informatie en zich onvoorwaardelijk zal houden aan alle regels en richtlijnen die in deze nieuwe situatie gelden.

De anderhalvemetermaatregel is niet van kracht tijdens het tennissen voor zover het spel dat vereist (z.g. normaal spelcontact). Verder is de hal groot genoeg om 1,5 meter afstand te bewaren. Alleen het betreden en het verlaten van de hal vereist enige extra oplettendheid.

De aanwezigheid van toeschouwers wordt niet op prijs gesteld. De kleedbankjes zijn voor de spelers. Minder mensen maakt de kans op het virus kleiner en de anderhalvemetermaatregel is eenvoudiger na te leven.

De kleedkamers en toiletten zijn beschikbaar, maar het gebruik daarvan dient tot het uiterste minimum beperkt te blijven.

Naast de baan staat een handdesinfectiedispenser. Gebruik die zowel voor als na het tennissen.

Telefoon beheer 06 - 24 74 69 85 of mail.

Disclaimer - Privacyreglement - Sitemap

© 2012 - 2020 - Stichting Strandvliet

Naar boven